Friday, November 25, 2011

Setangkas Kilat

Assalamualaikum...


Yehaaaaaaaaaaa...Mood sudah sampai jadi jangan berlengah..mari bercerita sebelum si tukang berceloteh bangun dari lenanya..Hehehhe

La nie aku kena wat kerja sepantas kilat dan sekuat harimau..Aummmmm...Nak mandi kena tangkas..nak makan kena laju..nak melabur pon tak leh feel lelama macam dulu..hahahha...Kalau dulu wat kulit cheese tart tu 250pcs cuma ambik masa 3 jam je..La nie..250pcs mau kena 2 hari baru siap..Yelah dulu sorang je nak kena perhati..sekarang nie sudah tambah lagi satu..Dan yang satu nie memang kena lebih perhati..Leka sikit siap le kamu Umi...Sila pujuk secara berhemah ok..Hahah

Walau macamana pun..Aku tetap gembira dgn semua nie..Walaupun rutin aku banyak berubah (berubah sangat le) tapi aku cukup bahagia (ayat yg sgt skema)..Syukur Ya Allah atas kurniamu


Qaseh dgn aksi baru.


















2 comments:

  1. Cptnya dia membesar.. mcm baru lahir jer rasa

    ReplyDelete